Yamaha rimstriping

Speciale Yamaha rimstriping van Motor-Sticker.com

Velglint speciaal ontworpen voor Yamaha motoren. Deze stripings zijn voorzien van Yamaha logo's en modelnamen en zijn ontworpen met de kleuren van het merk in gedachten. Kortom, deze rimstriping is een must voor de Yamaha liefhebber. Alle rimstriping van Motor-Sticker.com wordt voorgebogen geprod...

Speciale Yamaha rimstriping van Motor-Sticker.com

Velglint speciaal ontworpen voor Yamaha motoren. Deze stripings zijn voorzien van Yamaha logo's en modelnamen en zijn ontworpen met de kleuren van het merk in gedachten. Kortom, deze rimstriping is een must voor de Yamaha liefhebber. Alle rimstriping van Motor-Sticker.com wordt voorgebogen geproduceerd en voorzien van applicatie tape waardoor het aanbrengen erg simpel is. Mocht het model Honda wat u heeft niet ins ons assortiment staan neem dan contact met ons op zodat wij deze alsnog kunnen toevoegen.

Duurzame wheel striping van hoge kwaliteit

Alle velgstriping word in full color gedrukt op duurzaam materiaal. Daarna worden deze contour gesneden en met grote zorg verder behandeld. Alle motor stickers zijn UV en water bestendig waardoor deze uitermate geschikt zijn voor rijden en zon en regen, zomer en winter.

Meer

Yamaha rimstriping  Er zijn 12 producten.

Weergegeven: 1 - 12 van 12 items
Weergegeven: 1 - 12 van 12 items
Onze klanten beoordelen Motor-sticker.com gemiddeld met 4.2 (van 5) op basis van 66 reviews!