Rimstriping eigen kleur

verzendtijd 1 tot 4 werkdagen

Rimstriping eigen kleur

Geef jouw motor een unieke look met onze velgstriping! Full color rimstriping van hoogwaardig materiaal. Geschikt voor 17" wielen.

Meer details

21,95 €

-3,00 €

24,95 €

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer info

Velglint motor stickers

Rimstriping of velglint zoals dit ook wel bekent staat zijn speciale stickers die op de rand van de velg worden aangebracht. Deze stickers geven jouw motor een uniek en strak uiterlijk. Alle rimstriping van Motor-Sticker.com is voorgebogen en voorzien van applicatie tape waardoor deze gemakkellijk zelf zijn aan te brengen. De rimstriping is geschikt voor alle 17" motor wielen. Heeft jouw motor een andere maat wielen? meem dan contact met ons op, dan passen wij de rimstriping aan naar het juiste formaat. Er worden per set 14 stickers geleverd. 3 voor beide zijden van elk wiel plus 2 reserve stickers voor het geval dat het aanbrengen de eerste keer niet lukt.

Duurzame wheel striping van hoge kwaliteit

Alle velgstriping word in full color gedrukt op duurzaam materiaal. Daarna worden deze contour gesneden en met grote zorg verder behandeld. Alle motor stickers zijn UV en water bestendig waardoor deze uitermate geschikt zijn voor rijden en zon en regen, zomer en winter.

Accessoires

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Onze klanten beoordelen Motor-sticker.com gemiddeld met 4.2 (van 5) op basis van 68 reviews!