Tankpads

Online tankpads bestellen bij Motor-Sticker.com

Bescherm de tank van uw motor tegen krassen van ritsen en knopen van uw motorpak met de tankpads van Motor-Sticker. Tankpads zijn een plakkende beschermlaag voor de bovenkant van de tank en geven de motor een unieke uitstraling. Ook zijn tankpads geschikt om bestaande krassen te verbergen. Wij besc...

Online tankpads bestellen bij Motor-Sticker.com

Bescherm de tank van uw motor tegen krassen van ritsen en knopen van uw motorpak met de tankpads van Motor-Sticker. Tankpads zijn een plakkende beschermlaag voor de bovenkant van de tank en geven de motor een unieke uitstraling. Ook zijn tankpads geschikt om bestaande krassen te verbergen. Wij beschikken over meerdere types tankpads waardoor wij voor iedere motor een geschikte vorm kunnen leveren.

Het aanbrengen een tankpad is erg simpel en kan u gemakkelijk zelf doen. Dit geldt voor iedere variant die wij aanbieden. Uiteraard kunnen wij ook de tankpad en andere motor stickers voor u aanbrengen tegen een schappelijke prijs. Neem hiervoor eerst contact met ons op.

Tankpads van hoge kwaliteit

Alle tankpads worden gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Alle tankpads worden voorzien van een glanzende of matte laminaat laag. Dit geeft de tankpad een mooi uiterlijk en zorgt ervoor dat deze goed bestand is tegen water, UV straling en krassen. U kan er ook voor kiezen om de tankpad van een 3D epoxy harslaag te voorzien. Dit geeft de tankpad een zeer luxe uiterlijk en beschermt net als laminaat tegen water, UV straling en krassen.

Meer

Tankpads  Er zijn 30 producten.

Weergegeven: 1 - 30 van 30 items
Weergegeven: 1 - 30 van 30 items
Onze klanten beoordelen Motor-sticker.com gemiddeld met 4.2 (van 5) op basis van 68 reviews!