Rimstriping

Online velgstriping bestellen bij Motor-Sticker.com

Wil jij de look van jouw motor helemaal afmaken? Doe dit met de rimstriping van Motor-Sticker.com en maak van jouw motor een echte eyecatcher! Onze rimstriping geeft de motor een strak uiterlijk en laten de velgen extra opvallen. Wij bieden onze rimstriping aan in ontzettend veel verschillende ...

Online velgstriping bestellen bij Motor-Sticker.com

Wil jij de look van jouw motor helemaal afmaken? Doe dit met de rimstriping van Motor-Sticker.com en maak van jouw motor een echte eyecatcher! Onze rimstriping geeft de motor een strak uiterlijk en laten de velgen extra opvallen. Wij bieden onze rimstriping aan in ontzettend veel verschillende kleuren combinaties. Het is ook mogelijk om rimstriping met het merk van de fabrikant van uw motor te bestellen. In ons assortiment zit rimstriping van de volgende fabrikanten: Ducati, Honda, Kawasaki, MV Agusta, Suzuki en Yamaha. Zit u motor merk er niet bij? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij deze alsnog voor u maken. Wij leveren onze rimstriping altijd voorgebogen. Hierdoor is het aanbrengen erg simpel en kan dit zelf zonder al te veel moeite gedaan worden. Ook voorzien wij de velgstriping van applicatie tape. Dit tape zorgt ervoor dat u de rimstriping niet stukje voor stukje hoeft op te plakken maar dit in 1 keer kan aanbrengen. Mocht u ondanks ons ruime aanbod geen passend ontwerp kunnen vinden neem dan even contact met ons op. Dan kunnen wij samen in overleg met u een passend ontwerp maken.

Duurzame wheel striping van hoge kwaliteit

Alle velgstriping word in full color gedrukt op duurzaam materiaal. Daarna worden deze contour gesneden en met grote zorg verder behandeld. Alle motor stickers zijn UV en water bestendig waardoor deze uitermate geschikt zijn voor rijden en zon en regen, zomer en winter.

Meer

Rimstriping  Er zijn geen producten in deze categorie.

Onze klanten beoordelen Motor-sticker.com gemiddeld met 4.2 (van 5) op basis van 68 reviews!