Catalogus

Informatie

Nieuwe producten

Onze winkel

MotoGP Stickers

MotoGP stickers bestellen bij Motor-Sticker

Krijgt u geen genoeg van de MotoGP? Zit u zondag om 6 uur voor de tv uw favoriete coureur te volgen en bent u zelf ook motorrijder? Dan zijn de MotoGP stickers van Motor-Sticker.com echt iets voor u. Wij hebben een ruim assortiment aan sticker sets van verschillende coureurs waaronder Jorge Lorenzo, Ma...

MotoGP stickers bestellen bij Motor-Sticker

Krijgt u geen genoeg van de MotoGP? Zit u zondag om 6 uur voor de tv uw favoriete coureur te volgen en bent u zelf ook motorrijder? Dan zijn de MotoGP stickers van Motor-Sticker.com echt iets voor u. Wij hebben een ruim assortiment aan sticker sets van verschillende coureurs waaronder Jorge Lorenzo, Marc Marquez en natuurlijk Valentino Rossi. Wij bieden complete sets van deze coureurs aan. Het is ook mogelijk om losse stickers te bestellen zonder dat u de rest van de set hoeft aan te schaffen. Ziet u ondanks de vele keuze die wij aanbieden niet de juiste sticker neem dan even contact met ons op. Wij kunnen voor u een sticker helemaal naar uw wensen op maat maken. Hetzelfde geldt als u graag een eigen ontwerp tot sticker wilt verwerken.

Duurzame motorstickers van hoge kwaliteit

Alle motor stickers worden van hoogwaardig en duurzaam materiaal gemaakt. Deze worden contour gesneden en vervolgens met de grootste zorg verder behandeld. Alle motorstickers worden voorzien van een transparante glanzende beschermlaag. Hierdoor zijn de stickers bestand tegen water, vuil en UV straling. Uiteraard kan de sticker ook op iets anders dan de motor geplakt worden, zowel binnen als buiten.

Meer

MotoGP Stickers  Er zijn 38 producten.

Weergegeven: 1 - 38 van 38 items
Weergegeven: 1 - 38 van 38 items
Onze klanten beoordelen Motor-sticker.com gemiddeld met 4.7 (van 5) op basis van 18 reviews!