Kenteken Stickers

Kenteken stickers motor met eigen tekst

Maak jouw motor uniek met een eigen ontworpen kenteken sticker! 

Vul je eigen naam, tekst of nummer in en plak deze op jouw motor. Voorzie je kentekenplaat houder van een sticker met eigen tekst en logo's. Ideaal als reclame voor bedrijven of als decoratie voor particulieren. De nummerplaat stickers zijn g...

Kenteken stickers motor met eigen tekst

Maak jouw motor uniek met een eigen ontworpen kenteken sticker! 

Vul je eigen naam, tekst of nummer in en plak deze op jouw motor. Voorzie je kentekenplaat houder van een sticker met eigen tekst en logo's. Ideaal als reclame voor bedrijven of als decoratie voor particulieren. De nummerplaat stickers zijn gemakkelijk aan te brengen op bijvoorbeeld een kentekenplaat houder of op het achter spatbord. De stickers zijn beschikbaar in een normale en reflecterende uitvoering.

LET OP: Kenteken stickers kunnen officiële kentekenplaten niet vervangen en worden niet erkent. Het gebruik van kenteken stickers is geheel op eigen risico.

Kentekenstickers van hoge kwaliteit online bestellen

Alle kenteken stickers worden gemaakt van hoogwaardig materiaal. Wij brengen op elke kentekensticker een transparante beschermlaag aan. Dit geeft de sticker een mooie glanzende afwerking en beschermt tegen verkleuren. Hierdoor zijn de stickers bestand tegen elk soort weer en kan u het hele jaar lang genieten van uw aankoop.

Meer

Kenteken Stickers  Er zijn 20 producten.

Weergegeven: 1 - 20 van 20 items
Weergegeven: 1 - 20 van 20 items
Onze klanten beoordelen Motor-sticker.com gemiddeld met 4.2 (van 5) op basis van 68 reviews!