Honda rimstriping

Speciale Honda rimstriping van Motor-Sticker.com

Velglint speciaal ontworpen voor Honda motoren. Deze stripings zijn voorzien van Honda logo's en modelnamen en zijn ontworpen met de kleuren van het merk in gedachten. Kortom, deze rimstriping is een must voor de Honda liefhebber. Alle rimstriping van Motor-Sticker.com wordt voorgebogen geproducee...

Speciale Honda rimstriping van Motor-Sticker.com

Velglint speciaal ontworpen voor Honda motoren. Deze stripings zijn voorzien van Honda logo's en modelnamen en zijn ontworpen met de kleuren van het merk in gedachten. Kortom, deze rimstriping is een must voor de Honda liefhebber. Alle rimstriping van Motor-Sticker.com wordt voorgebogen geproduceerd en voorzien van applicatie tape waardoor het aanbrengen erg simpel is. Mocht het model Honda wat u heeft niet ins ons assortiment staan neem dan contact met ons op zodat wij deze alsnog kunnen toevoegen.

Duurzame wheel striping van hoge kwaliteit

Alle velgstriping word in full color gedrukt op duurzaam materiaal. Daarna worden deze contour gesneden en met grote zorg verder behandeld. Alle motor stickers zijn UV en water bestendig waardoor deze uitermate geschikt zijn voor rijden en zon en regen, zomer en winter.

Meer

Honda rimstriping  Er zijn 24 producten.

Weergegeven: 1 - 24 van 24 items
Weergegeven: 1 - 24 van 24 items
Onze klanten beoordelen Motor-sticker.com gemiddeld met 4.2 (van 5) op basis van 68 reviews!