Ducati rimstriping

Speciale Ducati rimstriping van Motor-Sticker.com

Velglint speciaal ontworpen voor Ducati motoren. Deze stripings zijn voorzien van Ducati logo's en modelnamen en zijn ontworpen met de kleuren van het merk in gedachten. Kortom, deze rimstriping is een must voor de Ducati liefhebber. Alle rimstriping van Motor-Sticker.com wordt voorgebogen geprod...

Speciale Ducati rimstriping van Motor-Sticker.com

Velglint speciaal ontworpen voor Ducati motoren. Deze stripings zijn voorzien van Ducati logo's en modelnamen en zijn ontworpen met de kleuren van het merk in gedachten. Kortom, deze rimstriping is een must voor de Ducati liefhebber. Alle rimstriping van Motor-Sticker.com wordt voorgebogen geproduceerd en voorzien van applicatie tape waardoor het aanbrengen erg simpel is. Mocht het model Ducati wat u heeft niet ins ons assortiment staan neem dan contact met ons op zodat wij deze alsnog kunnen toevoegen.

Duurzame wheel striping van hoge kwaliteit

Alle velgstriping word in full color gedrukt op duurzaam materiaal. Daarna worden deze contour gesneden en met grote zorg verder behandeld. Alle motor stickers zijn UV en water bestendig waardoor deze uitermate geschikt zijn voor rijden en zon en regen, zomer en winter.

Meer

Ducati rimstriping  Er zijn 36 producten.

Weergegeven: 1 - 36 van 36 items
Weergegeven: 1 - 36 van 36 items
Onze klanten beoordelen Motor-sticker.com gemiddeld met 4.2 (van 5) op basis van 68 reviews!